|Wat moet je regelen wanneer je gaat verhuizen?

Wat moet je regelen wanneer je gaat verhuizen?

Wanneer je gaat verhuizen zijn er veel dingen die je moet regelen voordat het echt zover is. Dit artikel geeft je een aantal tips zodat je niks vergeet voor dat je gaat verhuizen.

Verhuisdozen

Verhuisdozen zijn een belangrijk onderdeel bij het verhuizen, maar veel mensen vinden het moeilijk om in te schatten hoeveel dozen zij nou eigenlijk nodig hebben. Een vuistregel waar veel gezinnen aan vast houden is ongeveer 15 dozen per kamer. Echter kun je bijvoorbeeld bij verhuisdozenstore.nl de verhuisdozen die je overhebt kosten loos terugsturen om te voorkomen dat je onnodige kosten maakt op verhuisdozen die je niet hebt gebruikt. Een handige tip bij het inpakken van de dozen is op de dozen de nummer en op een apart blaadje te zetten waar de dozen horen die een bepaald nummer hebben en wat erin zit. Zo voorkom je dat je later alle dozen eerst uit moet pakken om te kijken wat erin zit.

Adres wijzigen

Wanneer je gaat verhuizen is het belangrijk dat je op tijd je adres wijzigt. Je moet namelijk bij veel instanties je aders wijzigen denk bijvoorbeeld aan de gemeente, energieleverancier, internetprovider, bank enzovoort. Wanneer je namelijk je aders niet of te laat wijzigt is de kans groot dat je bij deze verschillende instanties boetes krijgt, je adres wijzigen kost vaak maar weinig en het zou dus zonde zijn als je hierdoor een hoge boete krijgt.

Verhuizen

Het daadwerkelijk verhuizen naar jouw nieuwe huis is vaak de makkelijkste maar meest tijdrovende klus. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen kun je ervoor kiezen om een verhuisbedrijf is te schakelen, echter zijn de kosten hiervoor vaak vrij hoog. Een goedkope en vaak gekozen oplossing is het vragen van familie en vrienden om te helpen bij het verhuizen en eventueel een bus huren om de dozen en spullen te vervoeren.

2018-05-24T19:07:45+00:00 24 mei 2018|Geen categorie|

Leave A Comment