|Hoe kunt u stroom besparen in de badkamer?

Hoe kunt u stroom besparen in de badkamer?

Besparen is steeds belangrijker geworden voor consumenten. Zij proberen verschillende vaste lasten terug te dringen, om zo aan het eind van ieder jaar geld over te houden. Denk bijvoorbeeld aan het besparen op de kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon, uw energiekosten, kosten voor verzekeringen, enzovoorts. Er zijn verschillende mogelijkheden om te besparen op het stroomverbruik binnen de badkamer. Wie denkt dat alleen sanitaire voorzieningen laten repareren of plaatsen een klus voor een loodgieter is in de badkamer, heeft het mis! Wij spraken een loodgieter die ons meer verteld over het besparen op het stroomverbruik in de badkamer.

Een nieuwe cv-ketel voor een lager stroomverbruik

Een van de mogelijkheden die u volgens deze loodgieter heeft om het stroomverbruik in de badkamer terug te dringen, is het plaatsen van een nieuwe cv-ketel. Door voor een cv-ketel met een hoger rendement te kiezen, zal het minder energie kosten om het water voor een warme douche of een lekker warm bad te verwarmen. Ook kiezen veel mensen voor een radiator in hun badkamer, waarvoor het eveneens belangrijk is om een combiketel met een hoog rendement te hebben. Het laten vervangen van uw huidige cv-ketel kunt u aan een loodgieter overlaten.

Ledverlichting in de badkamer gebruiken

Ook de verlichting in de badkamer vormt een mogelijkheid om te besparen op uw stroomkosten. Veel mensen gebruiken conventionele vormen van verlichting, wat een hoog energieverbruik met zich meebrengt. Verstandiger is het om te kiezen voor ledverlichting in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan strips met ledverlichting, die u achter een spiegel of badkamerkastje kunt plakken. Ledverlichting is niet alleen duurzamer, maar heeft ook nog eens een warme kleur! Ideaal voor in de badkamer.

Meer weten over besparen op de stroomkosten in de badkamer? Informeer hier eens naar bij uw eigen loodgieter!

2017-10-18T16:43:16+00:00 12 oktober 2017|Geen categorie|

Leave A Comment